Leveransvillkor

Alla varor skickas med posten eller hämtas på företagets adress efter överenskommelse. Paket skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar. Om kunden har beställt varor som är beställningsvara och även varor på lager inväntas beställningsvaran innan ordern skickas i sin helhet. OBS! Titta i skräpposten om leveransbeskedet hamnat där (gäller för dig som angivit endast mailadress för att få besked).

Frakt

Inom Sverige: Frakt 59 kr. Beställningar över 500 kr är fraktfria.

För nordiska länder utanför Sverige:  Frakt: 79 kr.

Har du valt "Hämtas på företagets adress"? Välkommen att hämta dina paket på torsdagar 16-17 på Träslövsvägen 164 i Varberg.Inget mail skickas ut så det är bara att komma och hämta på ovanstående tider. 

Det är kundens ansvar att se till att adressen blir rätt vid beställning. Vid fel uppgifter står kunden själv som ansvarig om paketet inte kommer fram på grund av detta. Kunden ska alltid noggrant granska sina lämnade kontaktuppgifter.

Priser och betalning

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor). De konstnärliga verken är momsbefriade (0 kr moms) och övriga varor anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Kontakta Annelies Design & Interior inom 14 dagar och I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Du som kund står själv för returfrakten. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Om den vara du returnerar skadats under returfrakten eller är använd på ett sådant sätt som medför att varans värde minskar har Annelies Design & Interior rätt att få ersättning för denna värdeminskning. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

 Organisationsnummer: 690108-4647
 
 

Driftnyheter

Planerat servicefönster 23/12 00.01-01.00

2014-12-15 15:00
Natten mot Tisdagen den 23/12 kommer vi att ha ett planerat underhållsarbete på delar utav v...

Störning Server 2

2014-10-01 23:08
Vi har för närvarande en oplanerat driftstopp som berör Server 2. Servern blev otillgänglig...

Planerat underhåll - uppgradering av vår servermiljö

2014-09-19 11:31
Under natt mot 30:e september, samt 1:e och 2:e oktober kommer vår driftpartner uppgradera d...

E-posttjänster - Serverproblem (åtgärdat)

2014-05-09 14:00
Uppdatering: Vi har nu åtgärdat problematiken genom byta ut servern. Era tjänster ska nu va...

Dina e-posttjänster har ett planerat servicefönster den 7/2

2014-02-05 08:30
Dina e-posttjänster har ett planerat servicefönster fredag 7/2 mellan kl 12-13.