Hem » Kök » Kaffekalender 2018
Kaffekalender 2018 Kaffekalender 2018

Kaffekalender 2018

Artnr: 0208
Lagerstatus: I lager
Artikelnamn: Kaffekalender 2018
399,00 :-

Äntligen! 2018 års kaffekalender är här! Kaffeadventskalendern är precis vad den låter som, en adventskalender med kaffe. Och inte vilket kaffe som helst, utan gokaffe såklart! Här finns det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så är det toppat med några smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med smörkola, eller mintchoklad?

Perfekt present till alla kaffeälskare!

I kaffeadventskalendern hittar du portionsförpackat bryggmalet kaffe, så att du antingen kan brygga det i din vanliga kaffebryggare eller köra det som droppkaffe för extra lyxig känsla. Funkar fint även i presskanna! I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet.

I kalendern finns även ett litet häfte med information om kaffet, hur du brygger droppkaffe och i mitten av boken kan du betygsätta varje kaffesort och skriva en liten kommentar, så får du en översikt över vilken sort du gillade bäst

I Kaffeadventskalendern hittar du många olika sorters kaffe och variationen består i ursprung, rostning och blandning av bönor.