Hem » Möbler » Silent socks möbeltassar, 1 st tass
Silent socks möbeltassar, 1 st tass Silent socks möbeltassar, 1 st tass

Silent socks möbeltassar, 1 st tass

Artnr: 00114
Lagerstatus: I lager
Artikelnamn: Silent socks möbeltassar, 1 st tass
45,00 :-

För att göra en stol komplett behöver du beställa 4 st tassar. Med Silent Socks möbeltassar glider stolen lätt, vilket betyder att du slipper skrapljud, repor i golvet, envisa fläckar och tunga lyft. Dessutom dämpar Silent Socks ”krockljudet” mellan t ex stolar och bordsben. Den inre gummibollen med sitt invändiga stöd bidrar till att Silent Socks sitter säkert på stolsbenet. Silent Socks är en svensk produkt utvecklad för stålrörsstolar och de dämpar skrapljud med upp till 18 dB, jämfört med stolens originaltass. Redan en dämpning med 8-10 dB upplevs som en halvering av ljudnivån. Silent Socks original består av en yttre strumpa av tovad ull, kombinerat med ett invändigt stöd i form av en gummiboll.

Storlek: Ø16-22mm

Färg: Grå (Dark grey)

Montering: Silent Socks möbeltassar monteras enkelt på stolar med stålrörsben, inga verktyg behövs. Originaltassar skall heller inte tas bort innan montering. Stålrörsbenen kan ha invändig såväl som utvändig plasttass, tack vare ett invändigt stöd sitter Silent Socks ändå säkert fast.

Tvättråd: När Silent Socks blir dammiga börja med att dammsuga dem. Om de fortfarande är smutsiga går det enkelt att tvätta dem. Ta loss hela Silent Socks, inklusive den invändiga gummibollen, från stolsbenen och tvätta hela produkten i tvättmaskin med ullprogrammet i 30-40°. Torktumla sedan tills Silent Socks är torra. Låt dem gärna ligga luftigt och varmt några timmar innan de monteras på stolarna på nytt.

För oljade golv rekommenderar vi inte Silent Socks eftersom den typen av ytbehandling gör att möbeltassarnas livslängd förkortas avsevärt.