Villkor

 

Leveransvillkor

Endast leverans inom Sverige.

Alla varor skickas med DHL och Postnord till utlämningsställe/postombud eller brevlåda beroende på storlek och vikt. Detta sköts automatiskt och inget du behöver välja. Kunden ansvarar för att uppge korrekta kontaktuppgifter.

Paket skickas normalt inom 1-5 arbetsdagar. 

Frakt 59 kr. Om ni bor i Varberg eller har vägarna förbi kan ni självklart hämta upp er order här på företagets adress utan kostnad. Kontakta oss via mail i så fall så löser vi det. 

Kontrollera så att era kontaktuppgifter blir rätt eftersom uppgifterna går in i fraktsystemet automatiskt och kunden ansvarar för att uppgifterna är rätt. Skriver man t ex fel på mobilnummer får man ingen avisering, fel på postnummer så kommer paketet till annan stad etc.

Priser och betalsätt

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder flera olika smidiga sätt att betala på. Välj mellan Swish, betala direkt, faktura, kort, banköverföring eller delbetala i din egen takt.

 

 Ångerrätt

Ångerrätten gäller ej företag.

Din ångerrätt som privatperson (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Skicka alltid först ett mail till anneliepalmqvistdesign@gmail.com och meddela att du vill göra en retur och detta ska göras inom de 14 dagars ångerfrist man har på sig (14 dagar räknas från dagen du hämtade ut paketet). Kunden står för returkostnaden och är fri att själv välja spårbart leveranssätt. Se till att ni kontaktar oss inom 14 dagar och att vi har paketet inom 14 dagar från att ni kontaktat oss för vi godkänner inga returer efter att ångerfristen löpt ut, dvs 14 dagar. För sen retur tas ej emot/återsändes mot att ni skickar oss en retursedel om ni vill ha tillbaka varan. 

Varan ska vara oanvänd, levereras inom ångerfristtiden, skickas tillbaka i sin originalförpackning och etiketter på kläder får ej vara borttagna. Kläder får provas med försiktighet och vid en eventuell retur får de ej vara användna mer än vad som behövts för att provas, ej ha märken från make up, hår från husdjur etc. OBS! Vi inspekterar alla plagg mm som skickas tillbaka och om de har t ex katthår, har fläckar, luktar parfym, saknar etiketter/lappar, ha varit tvättad, blivit skadad etc har vi rätt att skicka tillbaka varan och kunden står för den returfrakten.

Kunden ansvarar för att paketet kommer fram (skicka därför EJ med frimärken) och att produkterna är hela vid ankomst. En kreditering av beloppet sker normalt inom 1-5 vardagar när vi tagit emot paketet. 

Av hygienskäl kan man ej returnera örhängen.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras automatiskt till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift/hanteringsavgift mm, för närvarande 350:-

Byte av produkt

Om du önskar göra ett byte till annan produkt eller storlek skickar du tillbaka produkten till oss (du som kund står för returfrakten) inom 14 dagar och lägger en ny beställning i webbutiken på den nya produkten/storleken.  Skicka ett mail till palmqvistannelie@hotmail.se innan du skickar tillbaka din vara. 

Handgjorda produkter

Vår design är till största del handtillverkad och därför kan variationer förekomma i färg, form, storlek mm. Detta är inte skäl för reklamation. Varje produkt är unik.

Färger

Vi försöker återge färgerna på kläder och produkter så korrekt som möjligt men färger kan upplevas olika beroende på många saker, t ex att det är just ett foto och man ser inte produkten live,  din skärm och dess inställningar, ljuset/ljusinsläpp vid fototillfället mm. Vi kan inte garantera exakt 100% korrekt färger som du ser i vår webbutik. 

Produkter som används tillsammans med vatten

En del produkter är självklart avsedda att användas med vatten, såsom t ex vas GEMINI. Ett färgskikt kan aldrig helt förhindra att det blir rostangrepp. Det händer även på t ex utemöbler av metall som är avsedda att användas ute i regn och rusk. Detta är inte skäl för reklamation. Man kan lätt få bort de små rostfläckarna genom att t ex gnugga försiktigt med aluminiumfolie eller blanda ihop en liten skvätt vatten med bakpulver och torka av med trasa. Om man vill förebygga rostangrepp kan man smörja in underdelen av vasen med möbelvax som har vattenbeständiga egenskaper.

 

Vi reserverar oss för eventeuella fel i lagersaldot.

 Organisationsnummer: 559144-6850