Villkor

 

Leveransvillkor

Endast beställningar inom Sverige.

Alla varor skickas med posten eller hämtas på företagets adress. Paket skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Varor som är beställningsvaror: Se angiven tid för leverans i respektive vara. Det är endast en uppskattad tid för hur lång tid det brukar ta för att få fram leveransen. Vi reserverar oss för att varan skulle vara slutsåld. I sådant fall får du ett mail inom kort efter lagd beställning.

Frakt

Frakt 59 kr. Beställningar över 800 kr är fraktfria.

Priser och betalsätt

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder flera olika smidiga sätt att betala på. Välj mellan Betala Direkt, faktura, kort, banköverföring, delbetala i din egen takt.  Inga avgifter tillkommer.

Kundkorgen

Om inte köpet genomförs inom 60 minuter kan produkterna åka tillbaka i lagret igen vilket gör att varorna kan ha tagit slut redan och du har förlorat rätten till att köpa produkten.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Kontakta Annelie Palmqvist Design AB via mail (palmqvistannelie@hotmail.se) inom 14 dagar. Du som kund står själv för returfrakten. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Packa varan på ett sådant sätt att den ej skadas i transporten. Varan ska vara oanvänd samt levereras tillbaka i sin originalförpackning om sådan fanns med. Företaget står ej för trasiga varor som ankommer. Kunden ansvarar för att paketet kommer fram. Skicka inte med postförskott. Retur ska ske senast sju dagar efter att du meddelat oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan. Detta görs omgående då vi fått returen.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras automatiskt till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 350:-

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

 Organisationsnummer: 559144-6850